ЩЕ СПРЕ ЛИ БРЮКСЕЛ БЪРЗИТЕ ДЕЛА НА ДЛЪЖНИЦИТЕ ПО ЧЛ. 417 ОТ ГПК

03дек.

ЩЕ СПРЕ ЛИ БРЮКСЕЛ БЪРЗИТЕ ДЕЛА НА ДЛЪЖНИЦИТЕ ПО ЧЛ. 417 ОТ ГПК

ШОКИРАЩАТА ИСТОРИЯ НА АНА РУСЕВА- ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА ЧЛ. 417 ОТ ГПК, ПО КОЙТО БАНКИТЕ И ДРУГИ „АРИСТОКРАТИ” НА ТЕМИДА ОСЪДИХА БЕЗ ИСТИНСКИ ПРОЦЕС МНОГО НЕВИННИ! ЗНАЙТЕ, ЧЕ СЛЕДВАЩАТА ЖЕРТВА МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС! Шансът на българите и техния бизнес е в проверката, която Европейската Комисия образува, след като я сигнализирах с жалба за противоречието на чл. 417 от ГПК с правото на ЕС.
Чуйте покъртителната история на Ана!
Ана е теглила кредит за закупуването на терен и изграждането на блок. Извършва се продажба на построените апартаменти и магазини, като в нотариалните актове се вписва, че цената по сделките ще бъде изплащана директно на банката за обслужване на кредита. Ана е шокирана, когато научава, че по искане на купувачите, банката, след като е получила плащане на сума от 23 762.88 евро, е скъсила срока по договора за кредит. Абсолютно забранено е едностранната промяна на сключените договори, та камо ли когато се извършва по искане на лица, които не са страни по договора за кредит. Сумата от 23 762.88 евро без промяна на падежа, е щяла да бъде достатъчна да покрие вноските за година и половина. Но в България банките си позволяват всичко, защото знаят, че могат да съдят по реда на чл. 417 от ГПК в едностранно, несъстезателно производство пред съда, в което набеденото за длъжник лице на практика отсъства и не може да се защити. Сега Ана е на път да загуби едно от жилищата, собственост на детето й.

Цялото предаване може да изгледате тук: http://news7.bg/predavania/oshte-neshto/vsichki-videa/shte-spre-li-bryuksel-barzite-dela-na-dlazhnitsi/171045#.VmBQGtLhBdg

СПОДЕЛЯНЕ

Вашият коментар

Работно време: 09:00 – 17:30
Консултация се назначава само след предварително записване.

гр. София

ул. "Петър Парчевич" № 1

  • ет. 5, ап. 14
  • 0898 79 09 09
  • adv_desislava_filipova@abv.bg
GPS Навигация

ИНТЕРЕСНО