НИКАК НЕ Е ТРУДНО!

02ное.

Да осъдиш колектори и фирми за бързи кредити

измама със запис на заповед

Фирмите за бързи кредити нарушават закона и надписват „сметката“, с което увреждат своите клиенти. След като ги натоварят, чрез редица капани с недължими суми, те продават надписаните кредити на колектори, които започват истински тормоз-звънят по телефона денонощно, включително и на роднини и на работодатели, отправят заплахи, представят се за частни съдебни изпълнители и използват какви ли не прийоми, с които превръщат живота на човек в ад. Срещу това беззаконие има как да се защитите, че даже да ги осъдите да ви платят.

Знайте, че когато фирмите за бързи кредити нарушават драстично закона и водите с тях дело и да ги санкционирате за наглостта, защото съдът може да обяви договора за заем за невалиден /нищожен/ и тогава по закон ще дължите да върнете само сумата по кредита, без да сте задължен да плащате лихви, неустойки или такси. Ако в довора за бърз  кредит няма драстични нарушения, обуславящи невалидността му изцяло, то със сигурност ще можете да намалите размера на дълга като отмените като невалидни уговорки за неустойки, за такси за допълнителни услуги и други. Колекторите са силни само по телефона. За да ви задължат да платите, обаче, те трябва да се обърнат към съда и той да ви осъди, но само и единствено, ако има основание за това в закона, т.е. ако договорът, сключен от вас е изряден и кредиторът не е нарушил самият той правилата, заложени в закона. Когато колекторите или фирмите за бързи кредити се позовават на договори, които изцяло или частично са невалидни /нищожни/ или пък претендират задължения, погасени по давност, съдът ще отхвърли иска им и ще ги накара да ви платят разходите за воденото дело.

Не веднъж са ми се обаждали фирми за бързи кредити и колекторски фирми, на които фирми за бързи кредити е прехвърлила дълг по нищожен договор и са ми предлагали да платят на клиентката ми и моя хонорар, само и само да не им образуваме изпълнително дело. Удовлетворението да спечелиш дело срещу такива фирми, заобикалящи правилата на закона и тероризиращи гражданите е огромно. По-долу можете да видите решения по спечелени дела и знам, че ще излизат все повече успешни дела срещу тях, ако хората знаят правата си и се защитават:

 1. Решение на ОС- Габрово срещу Профи Кредит 
 2. Решение на ОС- Габрово срещу Профи Кредит
 3. Решение на ОС-Габрово срещу Профи Кредит
 4. Решение на РС – Девня срещу Профи Кредит
 5. Решение на ОС – Варна срещу Профи Кредит
 6. Решение на РС-Разград срещу Профи Кредит
 7. Решение на ОС – Варна срещу Агенция за събиране на вземания по договор с Вива Кредит
 8. Решение на РС-Козлудуй срещу Агенция за контрол на просрочени задължения по договор с Изи Асет Мениджмънт
 9. Решение на РС – Габрово срещу Профи Кредит
 10. Решение на РС-Габрово срещу Профи Кредит
 11. Решение на ОС – Разград срещу Профи Кредит

СПОДЕЛЯНЕ

Вашият коментар

Работно време: 09:00 – 17:30
Консултация се назначава само след предварително записване.

гр. София

ул. "Петър Парчевич" № 1

 • ет. 5, ап. 14
 • 0898 79 09 09
 • adv_desislava_filipova@abv.bg
GPS Навигация

ИНТЕРЕСНО