Сподели в социалните мрежи!

ПОНЯКОГА ПЪТЯТ МЕЖДУ ТОВА ДА ТЕ ИЗЛЪЖАТ И НАПРАВЯТ НА ГЛУПАК СА САМО 4 МИНУТИ, ПРЕКАРАНИ ДА ИЗСЛУШАШ ЕДИН КЛИП, КОИТО ОБАЧЕ МОГАТ ДА ТИ СПЕСТЯТ КИЛОМЕТРИ ОТ ВЪРВЯНЕ ПО МЪКИТЕ! ОТДЕЛИ ВРЕМЕ И ЧУЙ ДЕЛИРАДЕВА И СОБСТВЕНИТЕ Й ДУМИ В ПРЕДАВАНЕТО „ЗА ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И ТЕХНИТЕ ЖЕРТВИ”!

ДЕЛИРАДЕВА ОТ ГОДИНИ НАРЕД ОПОВЕСТЯВА,ЧЕ ЖАЛБАТА ДО ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ОТНОСНО ЧЛ. 417 ОТ ГПК Е ИЗГОТВЕНА ОТ ЮРИСТИ НА „ЦЕНТЪР ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА”! НЕКА ДА ДАДЕМ ДУМАТА НА САМАТА ДЕЛИРАДЕВА!

ТЯ ИЗРИЧА ПРЕД ВАС ТОЛКОВА ПРОТИВОРЕЧИВИ „ИСТИНИ”, ЧЕ ОБЯСНЕНИЕТО Е ЕДНО: ТЯ ВИ СМЯТА ЗА ГЛУПЦИ, ПРЕД КОИТО МОЖЕ ДА ГОВОРИ КОГАТО И КАКВОТО СИ РЕШИ! ТЯ ЕДИН ДЕН ДЕФИЛИРА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ОБЯВЯВА ЧЕ АЗ АДВОКАТ ФИЛИПОВА СЪМ ИЗГОТВИЛА ТАЗИ ЖАЛБА, А СЛЕД ТОВА ШЕСТВА ВЪВ ФЕЙСБУК, ТЕЛЕВИЗИИ  И КЪДЕ ЛИ НЕ И ТРЪБИ НАВСЯКЪДЕ, ЧЕ ЖАЛБАТА Е ДЕЛО НА „ЦЕНТЪР ЗАЧОВЕШКИ ПРАВА”, КАТО ПОДПЪХВА НАВСЯКЪДЕ ИМЕТО НА МИЛЕН МИХАЙЛОВ. ДВАМАТА С МИХАЙЛОВ СЪЗДАВАТ ВНУШЕНИЕТО, ЧЕ ТОЙ Е АВТОР И ИНИЦИАТОР ПРЕД ЕК НА ПРОТЕСТА НА ОНЕПРАВДАНИЯ БЪЛГАРИН.

ТОВА СЕ СЛУЧВА, ЗАЩОТО ТЯ СМЯТА, ЧЕ Е ПО-ЗНАЧИМА ОТ ВАС И МОЖЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРА! АКО НЕ ВИ СМЯТАШЕ ЗА ГЛУПАВИ, ЩЕШЕ ЛИ ДА ГОВОРИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЕДНО  И МЕСЕЦИ СЛЕД ТОВА, ДА ГОВОРИ ОБРАТНОТО! ТЯ СМЯТА, ЧЕ НЕ ПОМНИТЕ, НЕ МИСЛИТЕ И НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ!

А БИТКАТА ЗА КАУЗАТА ПРЕД ЕК НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛА, НЕОБХОДИМИ СА МНОГО УСИЛИЯ И ТО ИЗВЪРШЕНИ КОМПЕТЕНТНО!

МНОЗИНА СА МИНАЛИ ПРЕЗ ОФИСА НА УЛ. „ЧЕРКОВНА” ПРЕДСТАВЯН КАТО ПРИЕМНА НА „ЦЕНТЪР ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА”, НА КОЙТО СЕ ПРЕПИСВАТ ОТ ДЕЛИРАДЕВА ЧУЖДИ ЗАСЛУГИ! ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ВАС СА БИЛИ ПРИВЛИЧЕНИ ОТ ОБЕЩАНИЯТА ЗА ОБЩЕСТВЕНОПОЛЕЗНА ДЕЙНОСТ. БИЛИ СА ВИ ИЗПРАЩАНИ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ С ОФЕРТИ ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ОТ АДВОКАТИ, РЕКЛАМИРАНИ ОТ ДЕЛИРАДЕВА.

ЕТО ВИ И ОБЯСНЕНИЕТО ЗАЩО МОИ АНАЛИТИЧНИ ТРУДОВЕ И ДРУГИ ЮРИДИЧЕСКИ ДОКУМЕНТИ СА ПЛАГИАТСТВАНИ, А АЗ СЪМ ДИСКРЕДИТИРАНА ОТ СТРАНА НА ДЕЛИРАДЕВА, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАТО СЕ ТВЪРДИ И ЗА ЖАЛБАТА ДО ЕК, ЧЕ Е ИГОТВЕНА ОТ „ЦЕНТЪР ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА” И СЕ ОПРОВЕРГАВАТ И СТОПИРАТ ВСИЧКИ МОИ ИНИЦИАТИВИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТАЗИ ЖАЛБА.

Погнусена от ставащото в България, след няколко месеца анализи на юриспруденцията на Съда на ЕС написах жалбата до ЕК на български и за да избягна неправилно тълкуване от еврочиновниците  я преведох на английски. Тогава предложих на организации от неправителствения сектор и граждани да се включат към жалбата като подкрепящи я формации и личност. Така приобщих „Център за човешки права” и ГД „ДНЕС”. Обществениците, самоорганизирали се в полза на България си разпределихме  задачите, като на тогавашният председател на „Център за човешки права” адвокат Милен Михайлов, на когото Делирадева приписва авторството на жалбата, предложихме като най-малко натоварен с дела и ангажименти, да изпрати жалбата до Комисията. Той прие тази задача,  но подаде жалбата само по имейл, без знаем дали си е направил труда даже да потърси правилния имейл  в Комисията и без да вложи време и усилия да я изпрати по пощата на нейния адрес. След като дълго време нямаше потвърждение от ЕК  за получаването й,считано датата твърдяното от Михайлов нейно изпращане на имейл, започнах да го призовавам да я пусне за по-сигурно по пощата. Адвокат Михайлов не предприе нищо, не си направи труда  да отиде до една пощенска станция  и да я изпрати.

След като разбрах, че адвокат Михайлов няма да отдели от личното си време да депозира жалбата, аз бързо организирах подаването й  и веднага получихме в началото на  април 2014г. отговор от ЕК. Появи се светлина в тунела –  Европейската Комисия ми изпрати отговор, че започва проверка на България за нарушаване на правото на съюза.

Оповестих това обстоятелство публично в български медии и на кръгли маси, проведени в Народното събрание. Знаех вече, че Лидия Делирадева представя мои разработки за извършени от „Център за човешки права”, поради което бавех публикуването на отговора във фейсбук /виждах, че тя прекарва времето си предимно тук/,  държах да се чуе в обществеността  за отговора преди да пиша във фейсбук, за да не се злоупотреби отново с толкова важна кауза .

Бях наясно, че наглостта й е огромна, че  използва много други мои разработки и ги публикува със сменено мое име, като изготвени от юристи към „Център за човешки права” и очаквах, че  пак би се възползвала от получения отговор. Поради тази причина, едва на  3 май 2014г. аз направих публикация във групата „Национално обединение на пострадалите от съдебните изпълнители”, в която известих, че Комисията  започва проверка на България

Само 4 дни, след като съм получила отговор тези хора са изпратили наново изготвената от мен жалба. Това може да го видите от публикуваното писмо от ЕК до центъра, в което ЕК сочи, че отговаря на жалба  на фондацията от 7 май 2014г.

Веднага след като са получили повторен отговор на моята жалба, във фейсбук започнаха реклами от Делирадева, съчетани с призиви към журналисти и послания към пострадалите, че вследствие на дейността на адвокат Милен Михайлов, председател на „Център за човешки права”, Съюзът  започва за пръв път проверка на България заради този член.  Два пъти отговор за едно и също оплакване по една и съща жалба – ЕК се оказа бавномислещ и скъпоплатен чиновнически апарат, в който често едната ръка си няма на представа какво прави другата. Да, но не до безкрай е загубен в чиновническите лабиринти, ще разберете по-долу….Просто вижте тази моя кореспонденция с ЕК, която е от 28 август 2014г. и в която изрично соча с израза на дипломацията, че е злоупотребявано с жалбата ми. Вижте и отговора на ЕК от юли 2015г., в който се потвърждава, че чак на ниво европейски институции са разбрали за какво идва реч-една и съща жалба се изпраща много пъти и затова ми се връща отговор единствено на мен по първоначално получената от тях жалба.

Спорът тук не е не е за авторски права, този въпрос се разглежда от компетентните органи. В областта на авторското право законът е ясен, трябва да се използват мои материали само след мое съгласие и винаги да се оповестява името ми. ТУК КАЗУСЪТ Е МОРАЛЕН! ЗАЩО СЛЕД КАТО ИМА ОТГОВОР ДО МЕН ОТ ЕК, СЕ ПРАЩА СЪЩАТА ЖАЛБА, ЗА КОЯТО АДВОКАТ МИХАЙЛОВ ПРОСТО НЕ СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ОТИДЕ ДА Я ПУСНЕ ПО ПОЩАТА! АКО БЕШЕ ЕДИН ОБИКНОВЕН ПОЩАЛЬОН И СЕ БЕШЕ ЗАБАВИЛ ТОЛКОВА ВРЕМЕ, ТОЙ ПРОСТО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ УВОЛНЕН? !?!

ЗАЩО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО ОТ МЕН НА ОТГОВОРА ЧАК ТОГАВА ОТНОВО СЕ ИЗПРАЩА ТАЗИ ЖАЛБА И СЕ ДИГА НЕИМОВЕРЕН ШУМ, СЪЧЕТАН С КОМПРОМАТИ СРЕЩУ АДВОКАТКА И С ИЗЯВЛЕНИЯ КАК ОФИСА НА ДЕЛИРАДЕВА Е ОБЕКТ НА ФИЗИЧЕСКИ НАПАДЕНИЯ! С КАКВО МОГАТ ДА СА ПОЛЕЗНИ ТЕЗИ ХОРА! И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО, ЩОМ ПОВТОРНО Е ИЗПРАТЕНА ИЗГОТВЕНАТА ОТ МЕН ЖАЛБА, КАКВО ПО-РАЗЛИЧНО ЩЕ НАПРАВИ ЗА ХОРАТА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ, ДОРИ И ВЕДНЪЖ ДА СЕ Е ОБЪРКАЛ ЕДИН НЕИН ЧИНОВНИК И ДА НЕ Е ВИДЯЛ, ЧЕ ИМА ОТГОВОР ДО МЕН!

„Център за човешки права” нямат специалисти, хората, които гравитират около организацията нямат ясен статут. В ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ВСЪЩНОСТ КАКЪВ Е И ДАЛИ ИМА ЗАКОНОВА ФУНКЦИЯ. В регистрацията на фондацията фигурират едни лица като членове на Управителния съвет, а съвсем други хора се появяват публично като нейни представители, предимно една жена с разнопосочно в кариерата й минало – Лидия Делирадева- дефилира непрестанно по медиите, представя се защитничка на каузи в полза на обществото, а всъщност рекламира във фейсбук конюнктурно едни адвокати и отрича други.  Тази организация е проводник на лични интереси, доказване пред медии и е използвана за осъществяване на посредничество за намиране на клиенти на адвокати.

За законодателни инициативи са нужни експерти, а Лидия Делирадева е филолог по образование, с биография, която ако отделите няколко минути в интернет, за да се спасите от поредния лъжепророк, ще видите, че  преминава от брокер на недвижими имоти, продавачка на пожарникарски системи, през неодобрена за служител на държавна служба като  младши и старши експерт при конкурс, изискващ знание само на два езика, до преподавател както тя се представя /но къде не уточнява??/ и директор „Граждански инициативи и връзки в обществеността” във фондация „Център за човешки права” /без да се осигурява никъде като такава, само се ползва от титлата/, което сама отрича в доноса до САК срещу мен, където се определя като „доброволец”, а ако поровите достатъчно дълго, ще видите че независимо, че твърди че е аполитична, всъщност има партийни обвързаности.

От 2013г. се присвояват мои трудове, включително жалбата до ЕК и се представят за разработени от юристи, свързани с фондация „Център за човешки права”, без тази организация да се отчита съгласно законовите изисквания, за да се избегне контрола и изобличаването й, че се използва  за чисто търговски цели. Лидия Делирадева се представя за неин директор пред медии, публични институции, включително Народното събрание, а в поредния донос срещу мен, този път депозиран до Софийска адвокатска колегия се сочи като „доброволец”. Кой кой е в тази работеща извън всякакви законови изисквания.? Ще разберете скоро! Твърде дълго време  се търгува с болката на хората!

Сподели в социалните мрежи!